Добруджа и Етрополе ще играят на 30 януари

Отборите на "Етрополе" и "Добруджа 07" се споразумяха двубоят между тях от първия кръг в турнира за купата на България да се играе на 30 януари от 14.00 часа. Всички останали срещи от този етап на надпреварата са на 1 февруари.

Добруджа и Етрополе ще играят на 30 януари

Добричките волейболисти ще гостуват в Етрополе, тъй като съперникът е участник в А Елитна група, а добричлии са в по-горната - Висша лига. Победителят от мача ще се класира за втория кръг за Купата на България.


 

Припомняме, че утре (четвъртък), от 18:00 часа в зала "Добротица" в Добрич ще се състои контролната среща между волейболните състави на "Добруджа 07" и "Славия" София. Входът за мача е свободен.

 

Още една контрола срещу отбор от Суперлигата ще изиграе мъжкият състав на ВК "Добруджа 07" преди подновяването на първенството - в понеделник срещу "Черно море Баск" във Варна.

 

В първия си официален мач за годината лидерът във Висшата лига Добруджа ще гостува на Изгрев в Ябланица на 28 януари в мач от първия пролетен кръг на първенството. 2 дни след това добричлии ще изиграят и мача си за купата срещу Етрополе.