Пет хотела отварят в Албена за Великден

Между 7% и 20% по-скъпо ще ни струва тази година тридневен пакет за Великден в хотелите по Северното Черноморие

Пет хотела отварят в Албена за Великден

И тази година хотелите по Северното Черноморие отварят врати за Великденските празници. И пак по традиция, румънците са тези, които са избрали да празнуват  Великден у нас.




В Албена  отворят хотелите  Фламинго Гранд, Калиакра Бийч,  Лагуна Бийч , Маритим Амелия  и Маритим Парадайс Блу.  Над 1700 гости очакват във ваканционното селище, като резервации има както от румънци,  така и от българи.

За празничните дни от Албена са подготвили  музикална програма, анимационна програма за децата, а кулинарията ще бъде съобразена с празника. Гостите ще имат достъп и до СПА комплексите  в съответните хотели и в "Медика-Албена.

В неделя, 11.00 ч., на площада между Амелия и Парадайс Блу отец Филип от с. Оброчище ще бъде отслужена Света Литургия и с нея символично в Албена ще открият и предстоящия летен туристически сезон.

В Балчик хотелите, които отварят врати за Великден са пълни, показа проверка на Добрич онлайн. А туристите са основно от северната ни съседка. По думите на управителите на хотелите Реджина Мария, Мария Палас, Антик  и Мистрал   наред с румънците, които от години посещават хотелите, през тази година има и такива, които за първи път са резервирали великденска ваканция в Белия град.