Постоянните комисии към ОбС Добрич ще заседават

Предвидените дати са от 24-ти до 27-ми януари. Техните срещи са открити за граждани, напомнят от местната администрация.

Постоянните комисии към ОбС Добрич ще заседават

Във връзка с предстоящата сессия на общинския съвет, на 31-ви януари, следващата седмица ще заседават по график постоянните комисии към местния парламент.


 

Следващият вторник се събират три комисии: по наука и образование и транспорт, инфраструктура и екология от 14 часа, и по спорт и младежки дейности – от 16 часа.

 

На 25-ти януари ще заседават следващите три комисии: "Търговия, услуги и туризъм"от 14 часа, "Промишленост, земеделие и трудова заетост" от 15 часа, "Приватизация, следприватизационен и следконцесионен контрол и управление на общинската собственост" от 16 часа.

 

В четвъртък от 10 часа се събира комисията по регионално развитие, международно сътрудничество и европейски програми. В един следобед е заседанието на ПК «Култура, вероизповедания и етнически въпроси». От 15 часа е срещата на комисията по законност, обществен ред и контрол, а час по-късно, на ПК "Териториално развитие, жилищна политика и строителство".

 

В петък последните три комисии са планирали заседания: ПК "Здравеопазване и социални дейности" – от 13 часа, ПК "Бюджет, финанси и данъчна политика" – от 14 часа и ПК "Предотвратяване и установяване конфликт на интереси" – от 16 часа.