Учители от Генерал Тошево се състезаваха в динамични щафетни игри

На 15 май в спортната зала на СУ „Никола Й. Вапцаров“ се проведе поредното събитие от програмата на Седмица на спорта 2023 в Генерал Тошево

Учители от Генерал Тошево се състезаваха в динамични щафетни игри

Този път едни срещу други застанаха преподаватели от трите училища в града – ОУ „Христо Смирненски“, СУ „Никола Й. Вапцаров“ и ПГ по земеделие „Тодор Рачински“ в динамични и забавни щафетни игри




Пред препълнените трибуни на залата и под бурните и окуражителни възгласи на своите възпитаници преподавателите демонстрираха отлични отборни умения, сръчност и бързина. Трите отбора са съставени от по шест души. Щафетните игри са разделени на три етапа, всеки от който съдържа по две различни изпитания за бързина, сръчност, ловкост, баланс и точност.


Преди началото на състезанието организаторите раздадоха на участниците бели, зелени и червени тениски, като отборите оформиха родния трибагреник по време на игрите. Те предизвикаха огромен интерес. Всички – и публиката и самите участници се забавляваха безкрайно много, а в края резултатът беше абсолютно равен, тъй като всеки един от отборите спечели по една игра.


В края на надпреварата всички получиха грамоти и големи купи за своето участие, които да красят витрините на съответните учебни заведения. 


Снимки: Община Генерал Тошево