Най-яките колекции обувки New Balance в магазин Sizeer!

Най-яките колекции обувки New Balance в магазин Sizeer!

 




Трудно е да си представим изпипана градска визия без удобни обувки. Маратонките с добре познато лого са чудесни не само за стрийтуеър сетове, но и за ежедневни или спортни аутфити. Искаш да освежиш колекцията си от обувки? Тогава разгледай моделите на New Balance, които най-добре ще се впишат в любимите ти визии и избери идеалния за теб дизайн.


Маратонки New Balance – идеалният вариант за ежедневието


Обувките New Balance от години радват много любители на оригиналните визии. Както моделите за тренировка, така и вдъхновените от спорта дизайнерски предложения фантастично подчертават индивидуалността на всеки сет. Висококачествените материали гарантират, че те ще изглеждат фантастично много по-дълго от един сезон. На свой ред можеш да се насладиш на комфорт на всяка крачка благодарение на добре обмислената конструкция и модерните решения. Практичността обаче не е всичко при градските фитове – на първо място е дизайнът. Кой модел най-много ще ти допадне? Да видим!

New Balance 327 – ретро дизайн в градски вариант


Обичаш ли да тичаш? Дори да не си почитател на джогинга, New Balance 327, чийто дизайн, е вдъхновен от обувките за бягане от 70-те години на миналия век, със сигурност ще ти допаднат. Впечатляващи лога, необичайни детайли и комбинацията от материали създават динамичен силует, който не можеш да подминеш просто така. Ето защо, ако търсиш привличащи вниманието маратонки – това предложение от New Balance е страхотно попадение!

New Balance 574 – за любителите на класиката


Екстравагантните визии не са ти по вкуса? Тогава заложи на сигурен вариант като обувките New Balance 574 в универсални цветове. Неутралните нюанси на сивото перфектно допълват почти всички сетове за различни поводи. Независимо дали става дума за дънки и тениска, спортен екип или дори спортна рокля, те ще изглеждат фантастично с маратонки с класически дизайн.


New Balance 550 – баскетболния дух в ежедневието


От баскетболните игрища директно на улицата – моделът 550 е любим на много фенове на стрийтуеър визиите. Въпреки че първоначално това предложение на New Balance е предназначено за професионалните играчи, днес неговата освежена версия се харесва на известните като Кендал Дженър и Хейли Бийбър. Удобната лицева част и оригиналният дизайн правят обувките New Balance 550 абсолютно задължително попълнение в колекцията на всеки сникърхед. Кой модел ще избереш – универсалния с лицева част в един цвят или ще заложиш на модел с контрастиращи детайли?


New Balance 997 – вдъхнови се от 90-те


Нестандартната форма и универсалните цветове са перфектната комбинация за тези, които не искат да излизат от зоната си на моден комфорт, но все пак искат да добавят оригинален щрих към стайлинга си. Затова обувките New Balance 997 са идеалното решение за ежедневието. Тънката горна част с връзки в тъмносиньо ще изглежда страхотно с ежедневни дънки или спортни джогъри и класическа тениска, а разпознаваемото „N“ на страничните панели ще привлече вниманието не само на любителите на уличното облекло.


И така – знаеш ли вече кои модели ще попаднат в гардероба ти? В Sizeer ще откриеш всички топ модели маратонки New Balance. Посети магазин или разгледай предложенията онлайн и избери това, което най-добре отразява индивидуалния ти стил.