За кураж: Кийра Найтли ударила няколко водки преди секссцена

Актрисата Кийра Найтли и колегата ѝ Майкъл Фасбиндър пресушили няколко чаши с водка, преди да се снимат голи във филма „Опасен метод“, съобщават американски таблоиди.

За кураж: Кийра Найтли ударила няколко водки преди секссцена
Кийра Найтли призна, че сцените за двама им с Майкъл били меко казано смущаващи и се наложило да прибегнат до бутилката, за да преодолеят някои нравствени бариери.
 
„Изпихме само по няколко шота. Трябваше ни водка, за да се успокоим и да застанем пред камерите. Пихме и малко шампанско. Всъщност, не беше малко. Човек винаги може да разчита на Майкъл да купи бутилка, когато е от първа необходимост. Водката и шампанското са наистина добра комбинация", сподели Найтли.
 
Филмът „Опасен метод“ на Дейвид Кроненберг имаше своята световна премиера на 10 ноември миналата година. У нас заглавието ще може да се види по кината от 9 март.
 
Лентата разказва за спора между големите съперници в психоанализата – Зигмунд Фройд и Карл Юнг, и тяхната борба за една жена. Бюджетът на филма е над 20 милиона долара. До момента пък заглавието е натрупало в световния боксофис малко над 18 млн. щатски долара.