Васил Петров и Врачанските симфоници със специален концерт в "Русалка" ризорт

На 7 юли Васил Петров гостува със специален концерт по време на традиционния международен художествен пленер на Русалка, който се провежда от 3 до 11 юли

Васил Петров и Врачанските симфоници със специален концерт в "Русалка" ризорт

Това ще е първият концерт край морето на Българската ни джаз легенда. На сцена под звездите край морето и красивата природа в обновения курорт "Русалка", Васил Петров заедно с Врачанска филхармония с маестро Христо Павлов и Йордан Тоновски джаз трио ще изпълни симфоничен джаз, класика, филмови теми и боса нова музика и световни хитове в джаз интерпретация. Отново с него е чудесната цигуларка с международни награди Зорница Иларионова.




Благодарение на своята изключителна творческа визия и неповторим глас, Васил Петров е заслужил титлата на най-популярния български джаз певец. Със своето дългогодишно присъствие на музикалната сцена в България и по света и впечатляващия си репертоар, той създава вълнуващо съчетание от джаз и симфонична музика, което завладява сърцата на множество меломани.

В концерта на 7 юли от 21:00ч. в Русалка ризорт, Васил Петров ще представи широка гама от джаз стандарти, класически пиеси и филмови теми, като теми на Бийтълс, Чарли Чаплин, Франк Синатра и други. Неговата уникална интерпретация на известни музикални парчета и невероятната музикална химия с оркестъра правят всяко изпълнение наистина впечатляващо и незабравимо.

За допълнително информация на тел: 0893 440 224 и на рецепцията на комплекса.