Две къщи и един автомобил горяха в рамките на ден

При един от пожарите е пострадал мъж, настанен е за лечение в МБАЛ Добрич

Две къщи и един автомобил горяха в рамките на ден

На 20 август, около 01:30 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот на територията на с. Змеево, обл. Добрич. Изпратените пожарни екипи успяват да потушат огъня. Вследствие на инцидента е изгоряла покривната конструкция на къщата и прилежаща дървена постройка. Няма следи за умисъл, информират от ОД на МВР Добрич. 




В същия ден, 20 август, около 21:10 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот на територията на с. Рогачево, обл. Добрич. На място е установено, че гори приземен етаж на частен имот. Изпратените екипи на РСПБЗН успяват да потушат пожара. В едно от помещенията е установен 66-годишен мъж, който е бил транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич. Мъжът е с обгазяване, без опасност за живота. По първоначални данни причината за инцидента е късо съединение. 

На 20 август, около 02:25 часа е получено съобщение за възникнал пожар и на лек автомобил, марка „Ауди“, паркиран на улица на територията на с. Соколово, обл. Добрич. Вследствие на пожара, автомобилът е напълно изгорял. Причините за инцидента са в процес на изясняване.