Гола варненка при -12 градуса агитира шофьорите да сложат зимни гуми

При минус 12 градуса в центъра на морската ни столица се появи полуголата Ани, която призова шофьорите да сменят летните със зимни гуми.

Гола варненка при -12 градуса агитира шофьорите да сложат зимни гуми
Въпреки че е един от най-мразовитите понеделници, които Варна е виждала от доста време, сутринта в началото на работната седмица градът се сблъска с темпераментния лидер на Партията на българските мъже Росен Марков, който се появи в центъра на морската столица с поредната си атрактивна инициатива.

За разлика от случаите, в които е набирал мъже за секс, изливал е сперма или е откривал паметник на мъжкия фалос, този път не самият Марков бе център на внимание, а девойката Ани.

Тя се появи на пресечката между улиците „Дрин“ и „Д-р Пюслюлиев“ – само по бикини и изрязан сутиен и един плакат, призоваващ шофьорите да сменят летните със зимни гуми.

Като част от кампанията си за по-безопасно шофиране Марков ще раздава на водачите и презервативи – не какви да е, а с грайфери.

Припомняме, че през ноември Партията на българските мъже отново излезе на улицата във Варна – тогава с помощта на още една жена, този път и по-гола, само по гащички, Марков призова шофьорите да карат само със запалени фарове.