Йорданка Костадинова, ПП-ДБ: Предвиждаме цялостна реконструкция на Централния кооперативен пазар в Добрич

Пазарът и Битакът са сред местата, които кметът на града трябва да посещава редовно, за да говори с хората, да чуе проблемите и очакванията им за града, сподели кандидатът за кмет на Добрич Йорданка Костадинова

Йорданка Костадинова, ПП-ДБ: Предвиждаме цялостна реконструкция на Централния кооперативен пазар в Добрич

Днес, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на „Продължаваме промяната - Демократична България“, Велислав Даскалов, Десислава Първанова, Радослав Георгиев и Димитър Вълчанов, разгледаха щандовете, поговориха с хората за улиците, за центъра, за дългоочаквания и несбъднат план за нов пазар, който да облекчи производители и търговци. 



Като лош рефрен добричлии повтарят „Умиращ град сме!“

И всеки добавя по нещо, което е било обещано, но не е изпълнено от досегашното управление на града през изминалите 8 години. Не е построено нито едно голямо промишлено предприятие, а се закриват едно след друго производства. Добричлии негодуват от разбития централен площад, от разбитите улици, мръсните междублокови пространства, вечните проблеми след дъждовете,  лошата нова транспортна схема.

“Центърът и пазарът на Добрич говорят красноречиво за управлението на досегашния кмет“, категорични са гражданите. И не приемат оправданията на досегашния кмет, че все някой е виновен за това, че не е изпълнил обещанията си. Тъжни оценки за 8-годишния упадък на Добрич.

„Нека кажем „Стоп!“ на това. Предвиждаме цялостна реконструкция на Централен кооперативен пазар – изграждане на функционална структура, която отговаря на всички изисквания за работа през четирите сезона с възможности за експлоатация, подобряване на условията за работа на търговците, средата за пребиваване на посетителите, осигуряване на достатъчен брой паркоместа, вкл. и подземни, озеленяване и превръщането му в място за активен градски живот“, каза Йорданка Костадинова.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!