Костадин Костадинов: На тези избори „Възраждане“ трябва да стане втора политическа сила по брой на кметове и общински съветници в страната

Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов се срещна с жители на Добрич, за да представи кандидата за кмет на Община Добрич инж. Георги Джендов, както и да набележи основните акценти от водената от партията политика за развитие на страната

Костадин Костадинов: На тези избори „Възраждане“ трябва да стане втора политическа сила по брой на кметове и общински съветници в страната

В началото на своето изказване председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви пред събралите се хора в Огледална зала „Нели Божкова“, че той много отдавна е свързан с Добрич – „и кръвно, и по произход, и по работа, защото тук работих четири години, едни от най-хубавите ми години“.



Костадинов подчерта, че напоследък не идва често в Добрич, но всеки път заварва един все по-мръсен, все по-западнал и все по-дрипав град. Той припомни славата на Добрич навремето и с болка го сравни със сегашното му състояние. „Градът, за съжаление, все повече започва да заприличва на село и то на запуснато, изоставащо и загиващо село. Не знам как е възможно това нещо да се допуска толкова безропотно от жителите на Добрич и се радвам, че в тази кампания ние от „Възраждане“ успяваме да представим такъв кандидат, който наистина достойно да може да излезе на изборите, да спечели доверието и да управлява града“, заяви Костадин Костадинов. Той посочи инж. Георги Джендов като добрия пример за завърнал се в България, заедно със семейството си, млад човек и подчерта, че това трябва да се случи с всички наши български емигранти, защото те са повече от 3 милиона души.

По думите на Костадинов това, което хората от „Възраждане“ правят в момента, е исторически процес на обновление, процес на национално-освободително движение. „Защото „Възраждане“ не е партия, а наистина едно национално-освободително движение и то е колкото физическо, толкова и ментално. Историческата ни роля е, че ние събудихме вярата на страшно много хора, че нещата могат да се променят“, заяви Костадин Костадинов. Според него на страната ни са нужни хора, които могат да се посветят на народната кауза и инж. Георги Джендов е точно такъв човек. В допълнение той има и добър екип зад себе си, който може да го подкрепи. „Хайде на следващите избори да има кмет на „Възраждане“ в Добрич и не само. Хайде да направим едно място, в което хората най-накрая да бъдат свободни. Да покажем, че не е толкова трудно да се направят елементарни неща като това да оправиш стълбището на Драматичния театър, това е наистина срам за града, центърът се разпада. На мен ми е обидно и ми е болно“, заяви Костадинов.  Според него хората в Добрич имат воля за промяна и тази промяна се олицетворява от инж. Георги Джендов.

Костадинов заяви, че точно след една седмица, следващия понеделник, отново ще е тук, за да подкрепи кандидата на „Възраждане“ за кмет на Община град Добрич инж. Георги Джендов и посочи, че причината е, „не защото е кандидат за кмет на „Възраждане“, а защото е идеалният кандидат – млад, честен, с прекрасна професионална биография и чисто политическо минало“. 
„Идват избори на 29 октомври, „Възраждане“ трябва да отиде на балотаж. Идва балотаж на 5 ноември, „Възраждане“ трябва да го спечели. Кметът трябва да се казва инж. Георги Джендов“, заяви Костадин Костадинов.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!