Награди за възпитаници на Арт център „Палитра“ от Арт фестивал "Фантазия"

През изминалия уикенд Арт център "ПАЛИТРА"-гр.Добрич взе участие в Третото издание на Арт фестивал "Фантазия" гр. Хасково. Близо 600 участници от 38 школи и състави от цялата страна

Награди за възпитаници на Арт център „Палитра“ от Арт фестивал "Фантазия"

Студио за съвременни танци "Палитра" с хореограф Гергана Пейчева взе участие с 8 танца и спечели 8 награди за тях- три първи, три втори, едно трето място и Специална награда за най- атрактивен колектив .



Певиците от вокално студио „Палитра“ с вокален педагог Анелия Иванова също се наредиха на челните места- Второ място за Виктория Василева, Първо място за Диляна Йорданова и Четвърто място за Калина Алексиева .Председател на журито в категория „Вокал“ бе именития Хайгашод Агасян.

Всичките 43 танцьора и вокално трио "Colored voices" взеха участие и в годишния концерт на „Съюз на организациите за любителско изкуство“ , който се проведе на 14ти Октомври! В края на концерта бяха връчени плакети и дипломи на Иван Иванов-художествен директор на Арт център „Палитра“  и Анелия Иванова за висок професионализъм и отдаденост към изкуството.