Представяне на кандидатите за общински съветници  на ПП "Възраждане" за община Балчик

Представяне на кандидатите за общински съветници  на ПП "Възраждане" за община Балчик

Марин Попов
Здравейте скъпи съграждани. Казвам се Марин Минков Попов и като водач на листата за общински съветници на ПП“Възраждане“ имам честта и удоволствието да ви представя нашите кандидати. Всеки един от тях разполага със своите лични качества и добродетели, а всички заедно като един отбор сме непобедими. Както всички жители на  нашата община, така и ние знаем и разбираме проблемите пред които е изправена тя. Дългите години на липса на решения и отсъствие на положителни промени превърнаха община Балчик в едно празно място, в място което хората напускат! Само чрез общите ни усилия можем да върнем старата слава на Белият град. Осъзнаваме, че сами ковем съдбините си и сме готови да защитаваме своите позиции пред всекиго и навсякъде. 
 Аз съм на 39 години, роден и израснал в град Балчик. Имам богат опит в различни сфери на индустрията и търговията. Последните 6 години развивам свой собствен бизнес в сферата на електро-инжинерните решения. Щастлив съпруг и баща на три сладки дечица.
Готов съм да се боря за задържането и привличането на млади семейства в Балчик и връщането на чарът на тази малка черноморска община.




Красимир Донев Калчев
Роден  и израстнал в гр.Балчик.На 41 години ,с две деца. Завършил съм средно-специално образоване в гр.Балчик. Притежавам собствен бизнес  в сферата на ресторантьорството и  търговията с хранителни и нехранителни стоки.
Туризмът е основен поминък в нашата община. Затова смятам, че Балчик има нужда от специализиран отдел по туризъм, който да се занимава изцяло с изграждане на устойчива стратегия за удължаване на туристическият сезон и развитите на културния туризъм.


Татяна Заимова
Казвам се Татяна Бисерова Заимова.
Родена съм в Гоце Делчев.През 2002 год. завърших обучението си в МК "Йорданка Филаретова" към Медицински университет София.А през 2012 год. се дипломирах като лекар по дентална медицина в Медицински университет "Проф.д-р Параскев Стоянов" в град Варна!
Живея, работя и развивам професионално в Балчик от последните 12 години.

„Здравето е нашето богатство, а тялото е нашият храм.“
Затова вярвам, че насърчаването към профилактика и здравословен начин на живот е най-добрата инвестиция, както на отделния човек, така и за жителите на община Балчик.


Николай Транулов
Казвам се Николай Петров Транулов. От град Балчик. Управител съм на строителни проекти. Завършил съм полу-висше образование в „Барнет и Саутгейт“ с профил обзавеждане и окабеляване на електрически инсталации. Имам и висше образование от „Професионална академия на науките Лондон“ с профил управление на строителни проекти.
Натрупал съм дългогодишен опит в строителната индустрия с успешно завършени проекти в Европа и България. По настоящем ръководя два проекта в сърцето на Лондон на обща стойност 53 млн. паунда.
Смятам, че трябва да опазим архитектурният облик на  Балчик  с правилно планиране и отговорност към  културно-историческото ни наследство.
Дилян Димитров 

Казвам се Дилян Георгиев Димитров и съм родом от гр. Балчик. На 36 години съм.
Възпитаник на СОУ "Христо Ботев". 
Определям себе си като скромен, съвестен и отговорен човек. 
  Пътувал съм много и до различни места по света. Срещал съм се, работил и живял с хора от различни култури и етноси. Затова смея да твърдя, че имам широка обща култура и мироглед.
Владея английски език свободно. 
   В момента работя в сферата на търговията с вино и спиртни напитки. 
   Интересите ми са политика, социология и история. През свободното си време обичам да спортувам и да чета книги.
  Вярвам, че човек трябва да живее животът си така, че да бъде полезен на другите. 

Асен Борисов Иванов
 Роден съм през 1971г. в гр. Добрич. Oт 5 години живея в гр. Балчик. Завършил съм висше образование в ТУ Варна, инженер по електроника –степен магистър. Работил съм в сферата на производство, монтаж и обслужване на промишлено оборудване. Семеен с пораснали деца. 
 Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас. Това, което сме направили за другите, остава завинаги.  Затова моите решения и дела като общински съветник ще бъдат насочени към създаването на нещо трайно и полезно за поколенията след нас.
Георги Ненков
За хората, които не ме познават. Казвам се Георги Атанасов Ненков от гр. Балчик. Израстнал съм  и съм завършил образованието си в Белият град.
Работя и развивам семеен бизнес повече от 20 години. Фирмата оперира предимно на територията на община Балчик. Надявам се да съм оставил впечатления за точност и коректност сред хората ,които  ме познават.
Смятам, че честността и съобразяването с желанията на жителите на община Балчик  трябва да бъдат най-важните“опори“ при работата на всеки един общински съветник, така както честността и вниманието към клиентите е важно за развитието  на всеки един частен бизнес.
На предстоящите избори може да подкрепите мен и моите съмишленици, в борбата ни отново да възродим община Балчик и тя пак да стена любимо място за създаване на семейства, отглеждане на деца и развитие на бизнес! ПП “Възраждане“ и нашата листа за общински съветници е инструмент във вашите ръце, използвайте го отговорно за „Възраждане на Балчик“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!