Красимир Николов, ГЕРБ: Да се оправдаваш 8 години, че някой ти е пречил да свършиш нещо, е скандално

Красимир Николов благодари за подкрепата и призова: „Нека изчистим Добрич за един ден – на 29 октомври, с бюлетина № 7!“

Красимир Николов, ГЕРБ: Да се оправдаваш 8 години, че някой ти е пречил да свършиш нещо, е скандално

„Искам да ви уверя, че ще работим за чист, модерен и европейски град.“ С тези думи се обърна кандидатът за кмет от ГЕРБ СДС Красимир Николов към членовете и симпатизантите на партията по време на срещата с Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ, областният координатор и народен представител Деница Сачева, зам.-председателят на партията Даниел Митов и евродепутатът Емил Радев подкрепиха кандидатите за кметове и общински съветници от област Добрич.



„Неслучайно казвам на гражданите на Добрич в срещите ни с тях, че първото нещо, с което ще се заема, ако избирателите ми се доверят, е да изчистим града. Чистотата не е функция на богатство, чистотата е отношение, чистотата е здраве - здравето на всеки от нас, на нашите съграждани, гости на града, на нашите близки и приятели“, заяви Николов.

Той подчерта, че няма сфера в Добрич, която да не е проблемна и в момента градът е на дъното на всички класации, в сравнение с останалите областни градове в България.

„Да се оправдаваш 8 години, как някой ти е пречил постоянно да свършиш нещо, как 8 години са ти били малко да направиш това, което си обещавал, е не просто смешно, това е скандално. Колко е този период – това е времето, в което учениците от 3-ти клас, на които преподавам, стават абитуриенти. Толкова са 8 години“, заяви Красимир Николов.

Евродепутатът Емил Радев посочи, че общините са гръбнакът на държавата и че след три години хаос сега тя трябва да изправи гръб. „Трябва да възобновим работата на европейските програми защото те буксуват, откакто сме влезли в новия програмен период. Страната се нуждае от силни местни власти, които да работят за ред, за чистота, за по-добра среда за живот в населените места. Тук съм, за да подкрепя силния отбор на ГЕРБ. Познавам Краси Николов отдавна и знам, че той обича този град и че ще работи със сърце за Добрич, а това е най-важното“, заяви Радев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!