Костадин Костадинов ще се срещне с жителите на Добрич на 23 октомври

Среща с жителите на Добрич ще проведе председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов днес - 23 октомври. През деня Костадинов ще бъде на центъра, до сцената на площад „Свобода“, където е разположен предизборния пункт на Възраждане

Костадин Костадинов ще се срещне с жителите на Добрич на 23 октомври

Заедно с кандидата за кмет на партията инж. Георги Джендов и кандидатите за общински съветници, Костадин Костадинов ще разговаря с жителите на Добрич. Съгражданите ни могат да зададат директно въпросите, които ги вълнуват относно развитието на Добрич и България. Вечерта Костадин Костадинов ще порведе и отворена среща в Огледална зала „Нели Божкова“.
На предизборните си срещи през изминалите дни, проведени в редица български градове, Костадинов даде ясен отговор и на въпроса, който многократно му бе задаван: на хартиена бюлетина или с машина да гласуваме на изборите на 29 октомври.
Председателят на ПП „Възраждане“ е категоричен – само с хартиена бюлетина! След излизането на записа на Кирил Петков, в който той си признава, че са правили "ала-бала" с президента при гласуването, не можем да имаме доверие на машините, категоричен е Костадин Костадинов. Изборите са в ръцете на шарлатани и ало-измамници, мечтаещи да ги правят с "тяхно МВР" (както сам признава Кирил Петков в прословутия запис), и поради тази причина не можем да си позволим експерименти.
"Възраждане" поддържа машинното гласуване, но ще го подкрепим тогава, когато управляваме ние - за да сме сигурни, че няма да има манипулации. На изборите, които ще се проведат на 29 октомври трябва да се гласува  само с хартия. А, като гарант за честността на вота ще бъдат нашите представители в секционните и общинските избирателни комисии - по двама във всяка, подчерта председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!