Д-р Костадин Костадинов: Инж. Георги Джендов е най-разпознаваемият и най-одобряваният кандидат за кмет на Добрич

Д-р Костадин Костадинов, председател на „Възраждане“, се върна отново в Добрич, за да се срещне с гражданите и да изрази подкрепата си за кандидатурата на инж. Георги Джендов и кандидатите за общински съветници от листата на родолюбивата организация

Д-р Костадин Костадинов: Инж. Георги Джендов е най-разпознаваемият и най-одобряваният кандидат за кмет на Добрич

Преди срещата в Огледална зала „Нели Божкова“, д-р Костадин Костадинов и инж. Георги Джендов се разходиха по разбития център и обиколиха кварталите на Добрич. Лидерът на „Възраждане“ сподели, че наблюдавайки реакциите на хората към тях, очаква инж. Георги Джендов да бъде на балотаж. Двамата са срещнали единствено разпознаваемост и одобрение към каузите, за които работят. Според председателя на организацията „Възраждане“ ще постигне „изумителен успех“ в неделя. 
Д-р Костадинов наблегна, че възрожденците се открояват със своите непримирими сърца, свободолюбиви души, несломима воля, смели мечти и неугастваща енергията. „При нас гори пламъкът на българската история. Ние пишем историята на България. Това, което правим в момента, е национално-освободително движение“, изтъкна той. 
Според председателя на „Възраждане“ „все повече българи се пробуждат за състоянието, в което се намира нашата държава. Все повече и повече българи осъзнават, че има една единствена алтернатива за България и това е „Възраждане“. Сега, в неделя, имаме златен шанс. Ние трябва да изпратим инж. Георги Джендов на балотаж, а на 5 ноември трябва да го направим кмет на Добрич. Този човек ще се раздаде за града си“, изтъкна д-р Костадинов. 
Той се обърна към присъстващите да разпространят целите и мисията на „Възраждане“ сред гражданите на Добрич: „запалете ги, вдъхновете ги, подпалете въображението им, призовете ги да участват в новото българско възраждане. Инж. Джендов няма да е сам! Зад него ще сте Вие, както младите, така и тези, участвали в изграждането на града като водещ икономически център. Зад него ще съм и аз! Зад него ще стои и първата, самостоятелна политическа сила в България! В лицето на „Възраждане“!“ 
„Хората в града са убедени в балотажа и опонентите на „Възраждане“ също коментират този въпрос“, подчертава д-р Костадинов. Според него най-интересното е, че претендентите са четирима, но един единствен е сигурен, взимайки под внимание всеобщото мнение, и това е инж. Джендов. „Само за няколко месеца той се превърна в най-разпознаваемия и най-одобрявания човек в града. Това е оценка за неговата личност, за нашата организация и за екипа, който стои зад него. Подкрепата за нас расте. Революцията започва, тя се вижда. Аз го усещам в пламналите очи на хората, когато се движа по улиците и разговарям с тях“, споделя председателят на „Възраждане“. 
Кандидатът за кмет на Добрич, инж. Георги Джендов, обеща да се погрижи всеки един гражданин да бъде чут и уважен. „Дори в един хубав бъдещ момент, когато сме начело на нашия роден град, независимо дали даденият човек отсреща е гласувал за нас или за някоя друга политическа партия, той така или иначе се явява мой началник. Това трябва да е пределно ясно и за хората, които ще влязат в общинския съвет, че те са всъщност служители на гражданите. И това е единственото нещо, което обещавам категорично, че ние ще се обърнем към всеки един с нужното уважение и внимание“. 
„Много добре си давам сметка колко е трудно това, което сме предприели. Усещаме енергията на хората, виждаме в очите им надежда. И тази надежда не трябва да я предаваме. Ние винаги, в нашите действия, показваме, че сме устойчиви и че държим на думата си. За мен думите чест, достойнство, дисциплина са въпрос на морал и личностни качества. Ако даден индивид не ги притежава, той не е човек, а неодухотворен предмет. Една личност трябва да е одухотворена. Това е нещо, което ме държи и мотивира. Хората около мен са одухотворени, енергични, с морал, чест и дълг към нашата Родина. Заедно ще работим с нашата целеустременост да започнем процеса на възраждане на нашия град“, увери присъстващите инж. Джендов. 
Според него, подобряването на условията в Добрич ще започне с подобряване на финансовата дисциплина, изчистването на грешки от миналото и задружната работа. „Ние сме в приятелски отношения с всички останали структури в областта и региона. Неуморно работим заедно.  Няма как да развием Добрич, без да развием общините Добричка, Крушари, Генерал Тошево, Шабла, Балчик, Каварна. Това  е една цялостна мрежа, която няма как да изплетеш без една от тези плетки. Заедно ще работим, за да възродим нашата родна, мила Добруджа“, каза пред пълната зала кандидат за кметът на Добрич, инж. Георги Джендов и допълни, че формулата за краен успех е номер 42 на 29 октомври! 



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!