Елена Балтаджиева: Благодаря на предшествениците ми, че така оставиха Каварна, за да се мобилизирам

Елена Балтаджиева - кандидат-кмет на Каварна от Местна коалиция ВМРО-БНД /ИТН, БР/

Елена Балтаджиева: Благодаря на предшествениците ми, че така оставиха Каварна, за да се мобилизирам
Какво ви коства като кмет – в личен и обществен план този мандат?
Изгубих майка си до като работех за жителите на общината, бях във ВиК Добрич по наболелите въпроси. От друга страна никога не оставам незабелязана, дали с омраза ще ме посрещнат или ще ми благодарят за нещо добро, което съм направила и съм го забравила.
В каква степен  отпора при  част от решенията от страна на Общинския съвет се оказаха рискове в управлението ви по време на мандата?
Хората не успяха да разберат, че една голяма част от общинските съветници не гласува по съвест за доброто на нашата община, за вземането на важни решения, а лично нападаха мен.  Не можах да  разбера обществото как не застана зад справедливостта, а тъжи за хора, които са ги ограбвали, и това в моменти много накланяше везните да се питам защо изобщо съм кмет, като никой не иска промяна. 
В какво не успяхте, за какво не ви стигна времето от този мандат?
За съжаление имаше забавяне в цялостната промяна и просперитет на Каварна. Трябваше да пестим много пари и да връщаме много задължения, а без да сме стабилни и коректни   платци, никой не ни обръща внимание. Благодаря на предшествениците ми, че така ми оставиха Каварна, че да се мобилизирам още повече и да успея да се чувствам като успешен кмет, колкото и несериозно да Ви звучи.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!