Кандидатите за общински съветници на Възраждане за община Генерал Тошево

Кандидатите за общински съветници на Възраждане за община Генерал Тошево

Калинка Василева
Калинка е на 35 години. Притежава бакалавърска степен по икономика, в момента следва магистратура Политология и Международни отношения. С професионален опит в туризма и банковото дело,като в момента работи в лидерска компания на пазара на бързооборотните стоки. Живяла и работила в чужбина, както и в някои от големите български градове,но според нея камъкът си тежи на мястото. Напълно осъзнава, че това е последното поколение, което може да промени нещата, за това се включва в битката за Възраждане на родната си община Генерал Тошево.. На мнение е, че ние българите имаме правото да живеем хубав живот в родината си и ще се бори за това. Да живее България!



Тошко Стоев
Тошко е на 29 години, сгоден. Завършил висше образование степен бакалавър в НВУ Васил Левски, специалност Индустриален мениджмънт. Настоящ студент магистър в Шуменски университет, специалност Учител по физическо възпитание и спорт. Себераздаващ се човек, с ясни и точни цели, които постига чрез последователност на действията. Силно изразено чувство за справедливост и равенство. Човек с високи морални и обществени ценности, които безпрекословно следва. Вярващ в доброто и в промяната.

Веселина Георгиева
Веселина е 37 годишна, семейна с две деца. 19 години работи в сферата на търговията. Както в професионалния, така и в личния си живот тя дължи успеха си на няколко основни правила като честност, устременост, морал. Вярва, че всеки от нас заслужава спокоен и достоен живот, както и светло бъдеще за децата и близките ни.

Стефан Данаилов
Стефан е на 25 години, родом от село Спасово, сгоден. Работи в сферата на транспорта. Стефан е убеден, че трябва усърдно да се работи за спиране на миграцията към големите градове и за връщане на младите и трудоспособните по родните им места.

Сийка Желева
Сийка е на 44 години. Родена и живее в град Генерал Тошево. Завършила е две висши образования - СУ "Свети Климент Охридски" степен магистър педагог през 2001 г. и ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" степен магистър икономист със специалност “Счетоводство и контрол” през 2007 г. Работи като счетоводител в земеделието. Семейна, с един син на 19 години.

Велико Костов
Велико е на 63 години. Завършил СПТУ по Машиностроене. Работил е на няколко ръководни позиции, както и в системата на МВР като пожарникар. Истински патриот и възпитан в духа на българските традиции и ценности. Велико вярва, че можем да Възродим България.Велико е и кандидат за кмет на с. Малина 

Васил Кехайов
Васил е роден в Добрич, на 68 г. Завършил е първа ПГ "Кирил и Методий" през 1973 г. След това завършва висше образование във ВСИ "Васил Коларов" гр. Пловдив, специалност Инженер-агроном. Работил във ИПС Генерал Тошево като научен сътрудник до 1990 г. След това има частен бизнес. Има 2 деца.

Никола Василев Николов 
Никола е на 62 години ,женен с две деца с разнобразен трудов стаж.Той е кандидат за кмет на с.Преселенци . Никола иска по- добър живот за жителите на с.Преселенци и улеснен достъп до услуги като здравеопазване и транспорт.Искам да върна блясъка на селото,казва още той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!