Фотоигра „Сподели с нас личната си библиотека“

По повод 1 ноември – Ден на народните будители, Регионална библиотека „Дора Габе“ организира нова онлайн игра, с която приканва да споделим с нас снимка на домашната си библиотека

Фотоигра „Сподели с нас личната си библиотека“

Новото  предизвикателство, отправено към добричлии от Библиотеката а е да публикуват снимка на своята домашна библиотека, в коментар под  публикацията им във Фейсбук. Срокът за това е  до 30 ноември 2023 г. На 1 декември 2023 г., на случаен принцип, чрез жребий, ще бъдат обавени имената на  петима от участниците, които ще получат ваучер за книги на стойност 20 лв.



За да се включи в онлайн играта, всеки участник трябва да изпълни УСЛОВИЯТА, посочени по-долу, публикувайки снимка в коментар от свое име:

1. Играта е без ограничения на възрастта.

2. Участници на възраст под 13 години, които нямат собствени профили във Фейсбук, могат да направят това от родителски профил, като под споделената снимка запишат своите имена.

3. Един участник може да спечели само една награда.

4. Не се допуска участие от фалшиви профили.

5. В Играта не се допускат коментари, съдържащи нецензурни или обидни думи и изрази, с еротична и/или порнографска насоченост, със съдържание, което изпраща послания, които насаждат омраза срещу група или човек, което разпространява, популяризира или подбужда към дискриминация на расова, етническа, полова, религиозна, политическа, възрастова, национална основа, полова идентичност и физически и/или психически увреждания, насилие, нетърпимост, политическа агитация, както и негативни коментари насочени срещу Организатора.

6. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с Играта.

7. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават Общите условия по какъвто и да било начин.

8. Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провежданата Игра.

9. Организаторът публикува на 1 декември 2023 г. имената на победителите в коментар под поста на Играта и изпраща лично съобщение до всеки победител на профила, от който се е включил.