Красимир Николов: Гласувах за бъдещето на Добрич

Кандидат-кметът за Добрич от ГЕРБ-СДС Красимир Николов заяви, че гласува за чист град, който младите хора не напускат

Красимир Николов: Гласувах за бъдещето на Добрич

След като упражни правото си на глас Красимир Николов заяви, че той гласува за достойното място на Добрич. "Той да бъде такъв, какъвто всички искаме. Да бъде по-чист град, в който младите остават, не си тръгват, не го напускат. Да има повече европейски проекти и за това той да бъде такъв, какъвто винаги съм казвал - сърцето на златна Добруджа", заяви Николов.



Относно отменянето на гласуване с машина, Красимир Николов смята, че това няма да понижи избирателната активност. "Винаги досега и в повечето европейски цивилизовани държави се гласува с бюлетина. Така че всеки, който има правото и иска да упражни своя вот, ще го направи с бюлетина".

Очакванията на кандидат-кмета за нивото на избирателна активност е то да бъде малко по-високо от обикновено. 

"Приключи една предизборна кампания, която лично аз водих позитивно със своите колеги. Смятам, че тя е в рамките на нормалното, на допустимия тон, на цивилизованите отношения между кандидатите и партиите. Изложихме своите визии, виждания и начини, по които смятаме да управляваме нашия град. Хората имат възможността да изберат най-доброто за себе си и своето бъдеще", заключи Николов.