Йордан Йорданов: Гласувах, за да гарантирам развитието на важните за Добрич приоритети

Кандидатът за кмет на Община Добрич Йордан Йорданов гласува с надеждата, че в Добрич скоро ще могат да бъдат осигурени нови 1 000 работни места с изграждането на Индустриален парк

Йордан Йорданов: Гласувах, за да гарантирам развитието на важните за Добрич приоритети

Йордан Йорданов гласува в ОУ „Хан Аспарух“ в Добрич, придружен от своето семейство. Той заяви, че работата по улиците и междублоковите пространства в Добрич трябва да продължи. „Гласувах и за да гарантирам ремонта на централната градска част. Не машините направиха центъра във вида, който познаваме днес, а едни политици, които пак се кандидатират с желание да управляват и само от нас зависи дали ще го допуснем“, посочи Йорданов. 
Според него липсата на машинен вот е начин хората да се демотивират да гласуват и нарече събитията от последните дни „фарс“.  „За пореден път националните политици не решават проблемите на хората, а създават такива“, коментира Йорданов по повод премахването с решение на ЦИК гласуването с машини и призова всички свои съграждани да излязат и да гласуват, защото само така ще се преборят твърдите ядра на партиите, купеният и корпоративният вот. „Ако не гласуваме, после ще съжаляваме и няма да бъдем доволни от резултата. Избирателната активност през 2019 г. беше близо 40% и днес всички заедно ще видим какви щети е нанесъл този фарс, но смятам че ако хората се мобилизират, ще можем да минем тези 40 на сто“, допълни Йорданов.