ОИЦ – Добрич с информационна кампания за възможности за финансиране с европейски средства

През месец ноември Областен информационен център - Добрич ще направи традиционната си обиколка в област Добрич на тема „Актуални възможности за финансиране с европейски средства“

ОИЦ – Добрич с информационна кампания за възможности за финансиране с европейски средства

По време на информационните си събития ще бъдат представени актуалните и предстоящи процедури за кандидатстване по Европейските фондове за споделено управление 2021-2027 г. и Програмата за развитие на селските райони 2014-2020. Експертите от центъра ще запознаят присъстващите с възможностите за финансиране на бизнеса, образователните институции, земеделските производители, сдруженията на собствениците за енергийна ефективност на жилищни сгради и др. Ще се акцентира на целите, основните параметри, допустими кандидати и проекти, дейности и разходи, както и начина на кандидатстване. 
Срещите в Генерал Тошево и Каварна ще се проведат съвместно с експертите от Европа Директно Добрич, които ще презентират възможностите за инвестиции в земеделието чрез Плана за възстановяване и устойчивост и новата Обща селскостопанска политика 2023-2029 г. 
График за срещи: