Първи домакински мач за годината играе в събота ВК Добруджа

На 4 февруари (събота), от 16 часа, волейболистите на Добруджа ще изиграят първия си мач пред своя публика за годината. Тя започна успешно за добричлии, които взеха две победи с по 3:0 далеч от дома - една за първенство и една за купата.

Първи домакински мач за годината играе в събота ВК Добруджа

В събота "Добруджа 07" приема "Септември Про Синема". Мачът е в залата на УСШ - спортен комплекс "Изида", поради ангажираност на зала "Добротица" със селскостопанско изложение.

 

Входът за срещата е свободен. Освен това добричките фенове на волейбола ще получат клубни шалчета и календари на мъжкия отбор за 2012 г.

 

През есента добруджанци се наложиха над "Септември Про Синема" с 3:1 гейма при гостуването си в София.

 

Добричкият клуб ще бъде домакин на финалния турнир за юноши младша възраст на регион "Добруджа", който ще се проведе на 25 и 26 февруари. Срещите ще се играят в две зали - "Добротица" и УСШ, като участие ще вземат шестте отбора от региона, спечелили квалификационните турнири, провели се през месеците декември и януари - "Черно море БАСК" и "Перун" от Варна, "Хан Аспарух" - Исперих, "Попово 09", "Дунав" - Русе, както и младите надежди на "Добруджа 07" с треньор Генчо Цветков.