Ревю-спектакъл с ретро разходка назад във времето в Генерал Тошево

В навечерието на празника на Генерал Тошево – 8 ноември, жителите и гостите на града имаха възможността да се върнат назад през годините с ревю-спектакъла „Пътуване във времето“

Ревю-спектакъл с  ретро разходка назад във времето в Генерал Тошево

Тази година ревю-спектакълът беше посветен на животът през 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, за които продължава да се смята, че са емблематични в развитието на човечеството заради усещането за свобода и истински бунтарски пулсиращ живот.



По време на шоуто 12 красиви девойки дефилираха в три тематични модни ревюта, връщайки ни към модните тенденции на отделните десетилетия. Организаторите се бяха спрели на периода в последните тридесет години от миналия век, защото точно това е времето с най-голямото разнообразие на стилове. От свободни бохемски стил, през бунтарското хипи движение, чак до провокиращата диско мода. Всичко това беше представено по страхотен начин от дефилиращите момичета, не обаче и без помощта на местните дизайнери Дони Йорданова и Надежда Дженкова. 

Ревю-спектакълът „Пътуване във времето“ се превърна в успешно скривалище от агресивния и забързан свят в днешно време. Близо два часа присъстващите на събитието бяха с усещането, че са си върнали невинността и чистотата на най-хубавите дни от своя живот, спокойствието и безметежността.