Квантова диагностика – вече и в Добрич

Квантовият анализатор позволява бързо и лесно да проверите здравословното си състояние. Уредът в квантов диагностичен център "Атуян" е единственият в град Добрич и цялата област.

Квантова диагностика – вече и в Добрич

Самата процедура трае само минута, а резултатите от изследването са готови за 20. Квантовият анализатор, чрез компютърна диагностика, дава подробна и ясна информация за състоянието на почти всички органи в човешкото тяло. Изследването обхваща цели 130 показатели. Използва се за откриване на нарушения или аномалии в определен орган на тялото.

 

Методът е абсолютно безболезнен, безопасен и без никакви странични ефекти.

 

Процедурата е подходящо да се прилага както при хора, които имат определени симптоми, така и превантивно.

 

Методът на изследване е сравнително нов – използва се от няколко години, но вече има широко приложение в цял свят, а от скоро и в България. Модерната и много точна технология вече е достъпна и в Добрич. Тя се предлага от квантов диагностичен център „Атуян“, който отвори врати през ноември.

 

Центърът предлага и уникална иновационна технология за детоксикация на целия организъм.

 

Йонната детоксикация е метод за прочистване от натрупаните вредни вещества. Той повлиява положително върху работата на всички вътрешни органи, най-вече на черния дроб и бъбреците. Изключително подходящ момент за прилагане на детоксикацията е при отказ от зависимости като цигари, алкохол или наркотици. Една процедура трае около 20 минути и се прилага между 5 и 20 пъти, в зависимост от индивидуалните нужди на клиента.

 

В „Атуян“ се извършва и биорезонансна терапия, която се прилага при над 1 500 заболявания. Лечението се извършва със слаб ток с различна честота.

 

Центърът предлага и фитнес уред от ново поколение. Само 10 минути на него се равняват на един час във фитнес залата. Уредът тренира всички мусклулни групи  на тялото при минимални усилия от страна на клиента. Това се постига, чрез вибрациите на уреда. Тази технология ускорява метаболизма, подобрява кръвообръщението, стимулира жизнеността, а цената за използването му е само 2 лева.

 

Измерване на вредна електромагнитна радиация в дома или офиса е друга нова за Добрич услуга, която предлага „Атуян“. Тази радиация се дължи на ел. уреди, телефони и други, и при надвишаване на определени показатели е опасна за човешкия организъм. „Атуян“ предлага и различни възможности за неутрализация на тази радиация.

 

От центъра може да закупите турмалинови колани. Те са подходящи за носене при различни ревматоидни и артритни заболявания, при проблеми с костната и нервната система.

 

Квантов диагностичен център „Атуян“ се намира на ул. Кольо Фичето 2, точно до църквата „Св. Георги“ в Добрич.

 

10 минути на този уред се равняват на час тренировка във фитнеса10 минути на този уред се равняват на час тренировка във фитнеса