Поредните задържани пияни или дрогирани шофьори в областта

Всички лица са задържани за 24 часа от полицията

Поредните задържани пияни или дрогирани шофьори в областта
На 10 ноември, около 09:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 35-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за бензодиазепини. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
На 12 ноември, около 00:20 часа в село Телериг е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 40-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,66 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
По-късно през същата нощ в село Соколово е проверен товарен автомобил „Дачия“, управляван от 50-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,53 промила.По случая е образувано досъдебно производство.
Още едно нарушение е установено на 12 ноември. Около 19:10 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 30-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че водачът е лишен от правоуправление. По случая е образувано бързо полицейско производство.