Каква година изпраща второкласникът Владимир Георгиев от Каварна

Владимир Климент Георгиев е усмихнат и амбициозен второкласник. От миналата година е важна част от Клуб „Журналист“ към Общински детски комплекс – Каварна. Винаги облечен делово, той гледа на нещата с доста нестандартен поглед

Каква година изпраща второкласникът Владимир Георгиев от Каварна

В края на 2023 година даваме думата на бъдещите журналисти от Клуб „Журналист“ към Общински детски комплекс – Каварна.



2023 година беше за мен хубава, весела и щастлива!

Много се гордея с медалите, които спечелих. Имам отличия от KINGS OLIMPIAD, състезания по български език, математика и родинознание, както и от турнир по футбол.

За 24 май получих награда от Община Каварна „Ученик на годината“. Това беше много специален момент за мен и моето семейство. Присъствахме на тържествена церемония и много исках точно аз да съм наградения ученик на годината. Бях единственият първокласник, номиниран за този приз. И за щастие го спечелих! Почувствах се много радостен!

Плакетът и грамотата стоят на специално място в моята стая и ме мотивират да уча повече, да съм старателен и да ставам още по-умен.

Беше забавно, когато ходих в аквапарк NESEBAR. Имаше гигантска пързалка – тръба, която беше най-голямата атракция. Докато падах, имах чувството, че летя.

Доста смешно се получи, когато имах плитки и главата ми изгоря на тях. Това се случи, когато ходихме на плаж в Румъния. 

Имах и труден момент. През лятото се разболях – повръщах и имах висока температура. Наложи се да ми пускат системи. Страхувах се, но това лечение ми помогна да оздравея бързо.

За следващата година пожелавам всички да са здрави!

Владимир Георгиев