Задържаха шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици

В с. Крушари е задържан 35-годишен мъж, който карал без книжка и след употреба алкохол и метаамфетамин. Образувани са бързи полицейски производства

Задържаха шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици

На 5 януари, около 14:20 часа в с. Крушари, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат“, управляван от неправоспособен 35-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,21 промила. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа.



На 7 януари, около 17:05 часа в района на с. Паскалево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 65-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,32 промила. Задържан за срок от 24 часа.

На 7 януари, около 14:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 34-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа.