Младежки онлайн фотоконкурс „Щракни времето“ 4 в Добрич

Младежки център - Добрич кани всички млади хора да покажат своята гледна точка към „красотата на времето“ чрез снимки

Младежки онлайн фотоконкурс „Щракни времето“ 4 в Добрич

Участниците в конкурса могат да поставят на фокус различни свои открития, включително природни, културни, археологически, исторически забележителности, пейзажи и други до 13 март 2024 г.



В конкурса могат да участват младежи, на възраст между 15 и 29 години  от страната. Трябва да представят до 3 броя авторски снимки, формат JPEG с максимален размер на снимката до 10 МB всяка. Фотографиите да са придружени с кратко заглавие, информация за мястото на което е направена снимката, трите имена на участника, години, адрес, телефонен номер (за обратна връзка) и да са направени през периода 2023-2024 година.

Всички снимки на участниците във фотоконкурса ще бъдат включени в специално създаден за целта албум, със заглавие „Щракни времето“4 . Албумът ще може да бъде намерен във Facebook страницата на Младежки център Добрич от 14 март до 21 март, където може да се гласува онлайн за харесваните фотографии;
Победителите във фотоконкурса ще бъдат публикувани на 23 март- Световен ден на метеоролога в сайта www.ycd.bg и facebook страницата на Младежки център Добрич.