Намерен безследно изчезнал не желае да бъдат уведомени близките му

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОД МВР Добрич е установено безследно изчезналото лице Г.Г., на 44 години, от гр. Генерал Тошево. Същият е обявен за издирване на 15.05.2007 г., във връзка с молба на негови близки, затова че е в неизвестност от м. април 2004 г. Г.Г. е бил разпознат от свои близки, като в обясненията си посочва, че не желае те да бъдат уведомени за местонахождението му в момента.

Намерен безследно изчезнал не желае да бъдат уведомени близките му

От началото на 2010 г. до момента са установени общо 4 безследно изчезнали лица от територията на ОД МВР Добрич. В изпълнение на дадените от Министъра на вътрешните работи указания  за установяване на лицата са планирани и провеждани редица мероприятия, които ежеседмично са докладвани на ръководството на ОД МВР Добрич и ежемесечно е уведомявано Министерството на вътрешните работи.


Работата по установяване на останалите случаи на безследно изчезнали лица от територията на ОД МВР Добрич продължава, като ежеседмично се планират, провеждат и отчитат мероприятията по издирването им.