Празничен карнавал „Голямата усмивка“ се проведе в Генерал Тошево

След няколкогодишно прекъсване традиционният празничен карнавал „Голямата усмивка“, по повод 1-ви април – Международен ден на хумора и шегата, се завърна в град Генерал Тошево

Празничен карнавал „Голямата усмивка“ се проведе в Генерал Тошево

В цветния празник се включиха над 100 участници от различни възрасти – от малки до големи, от млади до стари. Всички се бяха подготвили със забавни, шеговити, оригинални и интересни костюми, плакати, лозунги, истории, скечове и вицове. 



На петнадесетото издание на карнавала, веселото настроение беше поддържано от парад на шарени клоуни, хумористични герои от приказки и анекдоти, както и от герои и злодеи от голямата сцена на театъра. На площада бяха дошли и много феи-магьосници, пирати, клоуни, принцове и принцеси, елфи и какво ли още не. Участниците се надпреварваха за вниманието на публиката и журито не само със своите костюми, но и с много бутафорни оръжия и хумористични плакати.

Игри, томболи, пеене и танци съпътстваха “Голямата усмивка”. Фантазията и майсторството, както и емоцията и вдъхновението на участниците при представянето на костюмите бяха оценени подобаващо.