Флашмоб по повод 50 годишния юбилей на детска градина „Първи юни”

Детска градина №17 „Първи юни“ завърши поредицата от мероприятия по случай своя 50 годишен юбилей с грандиозен флашмоб на площад „Демокрация“

Флашмоб по повод 50 годишния юбилей на детска градина „Първи юни”

С музика, песни и танци децата и целият персонал на детското заведение разказаха история за един изчезнал и по-късно намерен чувал с бонбони и изненади за слънчевите първоюнчета. Всяка група показа свой танц.



Най-малките „микимаусчета“ откриха флашмоба с любимите си плюшени играчки и прекрасни тоалети и завладяха сърцата на публиката. След тях на площада изскокнаха децата от група „Детелина“, облечени като забавния герой Стюард Миньон Боб. Не останаха назад и малчуганите от група „Бонбон“. В ролята на весели клоуни, те изпълниха своя забавен танц. Група „Звездица“ бяха като истински детективи и приложиха своите умения в търсене на изчезналия в началото на „спектакъла“ чувал с бонбони. А сладките „бонбони“ се оказаха децата от група „Смехоран“. Те повдигнаха градуса на настроението на площада с танц по двойки. В края на флашмоба се появиха и малките „слънчица“, облечени като красиви подаръчета. Всички и малки и големи, заедно танцуваха и пяха любими песни.

Г-жа Емилия Маринова, директор на детското заведение, поздрави всички с 50 годишния юбилей и пожела здраве, професионални успехи, ентусиазъм, всеотдайност и любов към децата. А на малките първоюнчета – безгрижно и щастливо детство, да бъдат любознателни и откриватели.

Децата получиха подаръци за положения труд, за милите усмивки, за радостта, която носят всеки ден, идвайки в детската градина и не на последно място за своя предстоящ детски празник.