Бойко Борисов: Демокрацията изисква победителят да управлява

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и членове на партията в летния театър в Добрич

Бойко Борисов: Демокрацията изисква победителят да управлява

Всякакви експерименти от типа вторият ще управлява, пък първият ще го подкрепя, третият ще е най-важен, това трябва да приключи. За когото гласуват българите,  да си поеме тежестта, да състави правителство и да управлява. Другите, ако са сериозни  политици, има власт, има опозиция. Силните държави имат силна опозиция, защото това е коректив.”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред събралите се стотици симпатизанти и членове на партията.



Борисов допълни, че една силна България може да бъде само от единен народ.

Не ме ласкаете като кажете Бойко Борисов. Три пъти съм бил. Не ме ласкаете, повярвайте ми.  Мен ме блазни обединението. Мен ме блазни стабилитета, мен ме блазни да бъдем мощна и силна държава следващите месеци. Не да се мерим. Моята сила е в обединението, а не да разделяме. Да дръпнем напред, да бъдем водещи на Балканите, каквито сме били”, каза още лидерът на партията.

По думите на Борисов всичко добро, което е направено в Добрич през годините е направено и финансирано от ГЕРБ.

„Днес като пътувах насам, питам какво ги интересува в Добрич? И Мария Габриел  казва- младите хора искат кино. Какво кино, може ли да нямате кино? Пишете и ще им направим кино. Ние направихме зали, направихме стадиони в цяла България, в Добрич да не направим едно кино. Поемам като ангажимент,  малко звучи като на майтап, ама хората си искат кино. Искат си. Мили мои, ако няма голяма разлика не ме търсете.”, допълни още Борисов.

Борисов коментира и актуалните теми. „Помагаме на Украйна, защото е вероломно нападната и искат да ѝ отнемат земите, както и на нас са ни отнемали навремето заради недалновидни политици, но ние спазваме международните договори“, каза лидерът на ГЕРБ. И допълни, че поговорката „Готви се за война, ако искаш да живееш в мир” е правило за ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!