Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Не можем повече да се въртим в спирала от избори

За пореден път се явявам като водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич и търся вашата подкрепа за една решителна и категорична победа тази неделя, каза Деница Сачева по време на среща със симпатизанти в Добрич

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Не можем повече да се въртим в спирала от избори

Вече три години развитието на България е заложник на празните приказки и на продажбата на илюзии. А нашата държава има ясен път за развитие. Тук сме, за да кажем, че при демокрацията гласът на мнозинството има значение. Това заяви Деница Сачева – водач на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ – СДС от област Добрич и областен координатор на ГЕРБ по време на среща със симпатизанти и членове на партията.



Сачева подчерта, че по време на срещите си в населените места от областта е чула всички желания- за по-добри пътища, за по-добри училища, за достъпно и качествено здравеопазване, за повече възможности за спорт и култура, за инвестиции, за работа.

„Опитват се да ви разделят, да ви накарат да мразите, да ви разказват  през телевизора колко сте забогатели по време на тяхното управление. Говорят за някакъв подем и бурен растеж, който обаче основно е в техните глави. Статистиката на НСИ показва ясно, че през последната една година са построени едва 26 км. пътища в цяла България. Всички проекти за област Добрич бяха спрени именно по време на правителството на Кирил Петков. Миналата година точно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза ясно, че ние няма да подкрепим бюджет,  ако в него няма пари за общините. И всички проекти в нашата област, които са на стойност 108 млн. лева тази година са налице благодарение на ГЕРБ.”, каза още Сачева.

„Често ми казват, че Добрич е накрая на света и сякаш никой не му обръща внимание.  От първия ден, от който съм тук като областен координатор непрекъснато говоря за Добрич, непрекъснато водя хора в нашия град, разказвам за проекти. Знаете, че направихме така, че Бургаският  университет да открие свой филиал за медицински сестри, ще продължим и с още идеи.”, категорична беше Деница Сачева.

„На избори хората трябва да изразяват своята позиция дали подкрепят или отхвърлят случващото се”, каза още Сачева.

Нека гласуваме на 9 юни с № 22 и нека още същата вечер да се поздравим с победа, призова Сачева присъстващите.

 КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!