Българският фолклор в подкрепа на волейбола в Добрич

За трета поредна година ресторант "Оренда" бе домакин на благотворителната вечер, целяща да подкрепи развитието на мъжкия отбор и детско-юношеската школа на волейболен клуб „Добруджа 07”

Българският фолклор  в подкрепа на волейбола в Добрич

Събитието събра на едно място спортни ентусиасти и почитатели на фолклора, създавайки незабравима атмосфера и емоции.



Организатор на вечерта беше Мая Бърдарова - ръководител на Клуб за народни танци „Жътвари“. Гостите се насладиха на богата фолклорна програма с изпълнения на народната певица Ваня Вълкова, детска фолклорна танцова школа „Орисия“ от Каварна с ръководител Стела Йорданова, певческа група „Жътвари“ с ръководител Станислава Стефанова и талантливия певец Георги Петров. Вечерта беше водена от Тихомир Цанов, а музикалното оформление бе поверено на DJ Илко Стоянов.

Сред специалните гости на събитието беше легендарният състезател на Добруджа Милен Узунов, който стана вицешампион с отбора през сезон 1996/1997 г.

На благотворителния  търг бяха предложени уникални предмети. Сред тях бяха мачов екип на капитана на националния отбор на България и бивш волейболист на Добруджа 07 Алекс Грозданов, волейболна топка подписана от Любомир Ганев, предоставена от Инър Уийл Добрич, картини на младия художник Недислав Недков, който е с аутизъм, тениска и туника с фолклорни мотиви, мачов екип на младата надежда на добричкия волейбол Николай Иванов и златен медал, предоставен от Милен Узунов, който завоюва титлата в румънското волейболно първенство през сезон 2007/2008 година.