Концертът, организиран от дамски клуб „Майчина грижа” по повод Деня на детето е тази вечер

Подаръкът за децата на Добрич от „Майчина грижа” бе отложен заради лошото време. Днес мястото е сменено и концерт ще има, уверяват дамите от клуба

Концертът, организиран от дамски клуб „Майчина грижа” по повод Деня на детето е тази вечер

На сцената на зала „Добрич” ще пеят, свирят и танцуват талантливите стипендиантите на клуб „Майчина грижа” и деца от различни състави, школи, училища и детски градини.



Концертът тази вечер ще бъде посветен и на каузата в подкрепа на Цветелина Маркова, позната на повечето вас от последните месеци като 15 годишната Цвети от гр. Генерал  Тошево. Цвети е стипендиант на дамския клуб и е отлична ученичка и невероятен талант, споделят дамите от клуба. „

"Спечели сърцата на нас, дамите от Клуб „Майчина грижа“ с високите си постижения и многобройни награди в народните танци и народното пеене. В разцвета на своето детство обаче, съдбата й поднася тежко предизвикателство. През март тази година тя се парализира от кръста надолу и я диагностицират с рядко имунно заболяване, а лечението е непосилно за майка й.”, посочват още от „Майчина грижа”.

Затова на 10 юни  деца ще пеят и танцуват за вас и в подкрепа на Цвети.

От „Майчина грижа” се обръщат към всички приятели, дарители, хора с големи сърца, за съпричастност и да помогнат за лечението на Цвети.

След приключване на концерта, на двата изхода на залата, ще бъдат поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави своя принос. Недислав, който също е стипендиант на клуба и неговата майка са решили да подкрепят Цвети, дарявайки картини на Неди, които също можете да намерите до дарителските кутии.