Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич тази седмица печелят Жана Иванова и Боряна Цанева. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички, дали верни отговори в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:


 

1. Кой филм е съставен от 4 части (всяка от тях дело на различен режисьор), обединени от един персонаж – пиколото в хотел (изигран от Тим Рот)? Участват още Антонио Бандерас, Мадона, Валерия Голино и Куентин Тарантино, който е и един от режисьорите.

ОТГОВОР: 4 стаи. Филмът е дело на четирима гениални режисьори - Алисън Андърс, Александър Рокуел, Робърт Родригес и Куентин Тарантино. Техният талант, шантавата идея да създадат филм от 4 части и звездният актьорски състав са основателни причини да наречем "4 стаи" уникално добър.

 

2. Кои братя режисират комедията „Аз, моя милост и Айрин“?

ОТГОВОР: Братя Фарели - Питър и Боби. Майстори на комедията, направили още филми като "От глупав, по-глупав", "Ах, тази Мери", "Лепнат за теб", "Хем сърби, хем боли", "Свалячът Хал".

3. Кой филм от 1987 г. на режисьора Оливър Стоун е посветен на борсовите спекулации и е с участието на Чарли Шийн, баща му Мартин Шийн и Майкъл Дъглас?

 

ОТГОВОР: Уолстрийт. Оливър Стоун (Взвод, Александър, Роден на 4 юли, Всяка една неделя) е един от титаните на киното. Той режисира и "Уолстрийт 2: Парите никога не спят" - продължение на историята, 20 години по-късно. В "Уолстрийт" пък младият тогава Чарли Шийн показа, че може да играе и напълно сериозни роли, а не само комедийни. Чичо Чарли е велик!

 

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 

1. В кой филм от 1993 г. героят на Том Ханкс е болен от СПИН адвокат, който е уволнен заради заболяването и затова завежда дело срещу кантората, в която е работил?

 

2. Полицаите Танго и Кеш от едноименния филм са изиграни от актьорите Силвестър Сталоун и ... ?

3. Коя актриса спечели преди година Оскар за най-добра главна женска роля с изпълнението си във филма „Черният лебед“?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 19 февруари, неделя, включително.

 

Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.