Кранево открива летния сезон с Фестивал на Цацата

Тридневна фиеста и Boney M Experience очакват гостите на феста, който ще се проведе от 14 до 16 юни 2024 г.

Кранево открива летния сезон с Фестивал на Цацата

Хиляди туристи от цялата страна се очакват да пристигнат в Кранево за тридневната фиеста, посветена на Фестивала на цацата. Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция очакват гостите на 14, 15 и 16 юни 2024 в северния ни курорт.



Кулминацията на феста тази година са специалните гости в програмата - Boney M Experience - групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения. 

Първият фестивален ден ще поднесе танцови и вокални изпълнения на състави от Грузия, група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов („Гласът на България 2020) и Ива Иванова. Веднага след тях сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите.

Във втория фестивален ден гостите ще забавляват много състави от България, Грузия, Украйна, както и неповторимото шоу на царете на хумора „Тутурутка". БГ Дуетът ще вдигне градуса на настроението с вечните български хитове, преди Boney M Experience да сътворят незабравимото си шоу в Кранево.

Третият ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители, на сцената ще се представят и талантливите Ива и Велислава Костадинови, както и оркестър Vivo Montana.

 

Куклен театър за най-малките, игри, работилници и кулинарни състезания ще забавляват всички посетители през деня. За всички, които очакват партито да продължи до ранни зори, организаторите са приготвили и Silence Disco Party на плажа. 

Входът и тази година е свободен.