Започват ремонтни дейности по реконструкция на уличната настилка в Добрич

От 24 юни стартират ремонтите в участъка от бул.“ Трети март“ до ул.“Захари Стоянов“

Започват ремонтни дейности по реконструкция на уличната настилка в Добрич

От Община Добрич информират, че по ул.“Ген.Колев“ – в участъка от бул.“ Трети март“ до ул.“Захари Стоянов“ ще се изпълняват строително-ремонтни дейности по реконструкцията на уличната настилка.



За улеснение на живущите и работещите в района ще бъде въведена временна организация за безопасност на движението, като строителните дейности ще се изпълняват на 2 етапа. Участъците по Етап 1 и Етап 2 ще са затворени за движение на МПС от 8:00 – 17:00часа.

От общината апелират към собствениците на автомобили, живеещи и работещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта.

Посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност, за които гражданите ще бъдат своевременно уведомени, посочват още от общинската администрация.

От кметството уверяват още, че ще положат необходимите усилия, за да бъдат ограничени до минимум неудобствата за гражданите и гостите на Добрич.