Поредна порция пияни, дрогирани и нередовни водачи по пътищата на Добричка област задържаха полицаите само за денонощие

Сред задържаните е шофьор от Добрич, хванат с коктейл от наркотици

Поредна порция пияни, дрогирани и нередовни водачи по пътищата на Добричка област задържаха полицаите само за денонощие

На 23 юни, около 11:10 часа в с. Плачи дол, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, управляван от 56-годишен мъж. При извършения тест за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,25 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. 



На 23 юни, около 18:40 часа по пътя от с. Дъбовик посока с. Пчеларово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Джип“, управляван от 51-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че водачът е без книжка и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. Съставен е акт за административно нарушение и наказание. 

На 23 юни, около 10:00 часа в град Каварна е спрян за проверка мотопед, управляван от 62-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. 

На 24 юни, около 01:05 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 45-годишен мъж. При последвалия тест за употреба на наркотични и упойващи вещества, е отчетен положителен резултат за наличието на канабис, амфетамин и метаамфетамин. Водачът е задържан за срок от 24 часа. 
По случаите са образувани бързи полицейски производства.