В Тервел откриват ваканционната програма „Наше лято“

Двадесетото издание на лятната ваканционна програма стартира на 1 юли в 17,00 часа

В Тервел откриват ваканционната програма „Наше лято“

Двадесетото издание на лятната ваканционна програма "Наше лято" стартира на 1 юли в 17,00 часа в Тервел. От добруджанската община канят всички големи, малки и още по-малки момичета и момчета на откриването.



По време на събитието ще бъде раздаден и графикът на всички дейности през месеците юли и август, информират организаторите от екипа на ЦПЛР "Малкият принц" в партньорство с читалищната библиотека, музея, РПУ Тервел, РС ПБЗНБА Тервел, ДЛС Тервел. Програмата се финансира от Община Тервел.

Освен традиционните занимания - рисуване, спортни игри на открито, керамика, забавна лаборатория, шахмат, пеене, танци и др., новите акценти в програмата тази година са придобиване на умения за приготвяне на домашна комзетика с билки, Ден на полето, както  и пикник, на който младежите ще се научат как безопасно да къмпингуват, да разпъват палатки, да приготвят храна на открито и да снимат звездното небе. 

Тази година ще бъдат възстановени и посещенията в басейна на ДГ 2 "Здравец", където ще се провеждат занятия по аквазумба.