Добруджа докосва първото място в Албена къп, пак би отбор от А група

Антон Димитров се завърна в Добруджа с победа. Друго ново попълнение - Станимир Андонов, вкара първия си гол със жълто-зелената фланелка.

Добруджа докосва първото място в Албена къп, пак би отбор от А група

В мач от финалната тройка на Албена къп 2012 Добруджа победи още един отбор от елита - Светкавица (Търговище) с 2:0. Само преди 3 дни добричлии надвиха и третия в А група Черноморец (Бургас).


 

Като титуляр за Добруджа срещу Светкавица започна защитникът Антон Димитров. Той се присъедини към бившия си клуб днес.

 

Друго ново попълнение - Станимир Андонов откри за добричлии в началото на мача. 4 минути преди края рожденикът вчера Филип Филчев бе фаулиран в наказателното поле на Светкавица. Славомир Илиев бе точен от дузпа и фиксира крайното 2:0 за Добруджа.

 

Така Светкавица завършва участието си във финалната група с две загуби и 0 точки. Добруджа излезе начело с 3 точки и голова разлика 2:0. Спортист (Своге) също има 3 точки от победата над тима от Търговище с 2:1, но заради по-лоша голова разлика заема второто място. Шампионът в Албена къп 2012 ще бъде излъчен в четвъртък в директен сблъсък между Добруджа и Спортист, като дори и равенството ще е достатъчно на жълто-зелените за първото място в международния турнир по футбол.