Областният съвет на ДПС в Добрич излезе с декларация в подкрепа на единството в партията

За ДПС е важно да отстоява принципите на заедност, обединение и служба в името на хората, заявяват от местното партийно ръководство

Областният съвет на ДПС в Добрич излезе с декларация в подкрепа на единството в партията

Областният съвет на ДПС – Добрич излезе с Декларация, в която твърдо и категорично се обяви в подкрепа на единството на партията. Повод за изявлението от местната партийна централа са събитията от последните дни и коментарите за разцепление в Движението.



„Сега повече от всякога партията трябва да остане единна. Заявяваме непоколебимата си позиция, че в турбулентни времена като настоящите е от изключително значение да покажем на хората, а най-вече и на себе си, че можем да отстояваме ценностите, които ДПС изповядва още от основаването си, а именно – заедност, обединение и служба в името на хората. Сигурни сме, че опитите за всяване на интриги, разделение и напрежение в редиците на Движението са обречени на неуспех“ – заявяват от Областния съвет на ДПС – Добрич.

„За нас безспорното доказателство за успехите, които постигат отборите, работещи в синхрон и съгласие, в екипност и съдружие, са резултатите, които ДПС постигна на последните парламентарни избори както в Добрички избирателен район, така и в цялата страна. Този резултат е следствие на общите усилия на всички наши членове и симпатизанти, на партийните ни структури по места, на усилията на централното ръководство на ДПС, което в лицето на председателя г-н Делян Пеевски се вслушва в гласовете на хората от всички общини и населени места и се грижи за тяхното благополучие. 
Отдаваме дължимото уважение и на нашия почетен председател г-н Ахмед Доган – основател и идеолог на ДПС, едно от знаковите имена в съвременната политическа история на България“ – се казва още в декларацията от местното партийно ръководство.

„За нас и за избирателите на ДПС е важно България да има отговорно и стабилно правителство. Ако пътят към него минава през следващи избори, нека останем мобилизирани, силни и единни, за да покажем, че заедно можем да постигнем и още по-добри резултати“ – посочват още от Областния съвет на ДПС в Добрич.