В Тервел текат довършителните дейности по новата детска площадка в кв.“Изгрев“

Новата детска площадка ще бъде официално открита идната седмица и ще се използва от децата в общинската ваканционна програма „Наше лято“

В Тервел текат довършителните дейности по новата детска площадка в кв.“Изгрев“

От днес започна полагането  на финишния зелен пласт на синтетичната настилка на  новоизграждащата се детска площадка в ж-к “Изгрев“ в Тервел. По този повод от добруджанската община се обръщат към родителите, които не трябва да допускат децата си да играят на строителната площадка до неделя вечерта.



От общината планират да открият площадката за игра с децата, участващи в общинската ваканционна програма „Наше лято“ в началото на идната седмица и канят всички малчугани да споделят момента.

Денят и часът на събитието по откриването ще бъде обявен от ЦПЛР „Малкият принц“, информират още от кметството в Тервел. 

Според изпълнителя на ремонтните дейности е възможно поради високите температури в периода на съхнене на настилката тя да промени цвета си и сенките на съоръженията да се отразят върху нея като петна. Промяната на цвета ще е за период от няколко дни и няма пречка площадката да бъде ползвана от 15 юли, уверяват още от общината.