Осмият в А група гостува в Добрич

Добруджа приема варненския Черно море в контрола днес (сряда) от 14 часа. Мачът ще се играе в Добрич на новото игрище с изкуствена тревна настилка.

Осмият в А група гостува в Добрич

Трети пореден двубой срещу отбор от елита предстои днес на футболистите на Добруджа. Възпитаниците на Валентин Ангелов изнeнадаха третия в А група Черноморец (Бургас), побеждавайки го с 1:0, а вчера надиграха и Светкавица с 2:0 за Албена къп.


 

Утре (четвъртък) Добруджа ще играе решителен мач за трофея от международния турнир срещу Спортист (Своге). Дори и равен стига на добричлии за първото място в Албена къп 2012.

 

След това жълто-зелените ще изиграят две контроли в Добрич до подновяването на шампионата в Източната Б група. В събота (18 февруари) Добруджа ще приеме лидера в Североизточната В група Шумен, а седмица след това и седмица преди началото на пролетния полусезон - на 25 февруари, добричлии ще изиграят контрола и срещу четвъртия в третия ешалон Белица, който бе подсилен от играчи на Доростол.

 

С привличането на двама много класни футболисти с опит в А и Б група на търсените постове - защитника Антон Димитров и офанзивния Станимир Андонов, селекцията в Добруджа на практика е завършена.