ДПС: Шест структури от областта свалиха доверието от Ертен Анисова и д-р Ердинч Хаджиев

Областният лидер на ДПС д-р Хаджиев е категоричен, че засега няма да подава оставка

ДПС: Шест структури от областта свалиха доверието от Ертен Анисова и д-р Ердинч Хаджиев

Оперативното бюро на ДПС в област Добрич свали доверието от народния представител на ДПС Ертен Анисова и областния лидер на партията д-р Ердинч Хаджиев.



От разпространения протокол от заседание на бюрото става ясно, че застават зад почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

“Заявяваме своята безрезервна подкрепа към почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и снемаме доверието от народния представител на 8-ми МИР - Добрич – Ертен Анисова и областния председател на ДПС - област Добрич – д-р Ердинч Хаджиев!”, пише в протокола от заседанието. 

В заседанието са участвали общинските председатели на ДПС в Балчик, Генерал Тошево, Добрич, Крушари, Тервел и Каварна, както и председателят на младежката структура на ДПС в област Добрич и кметът на Община Крушари Илхан Мюстеджеб.

Пред  Добрич онлайн областният лидер на ДПС д-р Ердинч Хаджиев каза, че е за единство на партията. „За мен Ахмед Доган е безспорен лидер на ДПС и няма нужда да го заявявам с декларации. Аз съм за единството на партията, така както е било винаги”, коментира д-р Хаджиев сваленото от него доверие на структури на партията в областта. Областният лидер допълни още, че от 2003 година винаги е работил за ДПС, но поне засега не мисли да подава оставка. „Не съм съгласен да избирам между Ахмед Доган и Пеевски”, каза още Ердинч Хаджиев.