Библиотеката в Добрич стартира онлайн игра за читателите

На 11 септември 2024 г. ще бъдат обявени победителите в играта, петима ще спечелят ваучери за книги на стойност 25 лв.

Библиотеката в Добрич стартира онлайн игра за читателите
РБ "Дора Габе"

В сезона на отпуските и пътуванията екипът на Регионална библиотека „Дора Габе“ в Добрич предизвиква читателите си да се включат в интересна инициатива - онлайн игра, организирана от библиотеката. Идеята е читателите да споделят в една снимка къде четат това лято – дали на планина, на морския бряг, в тихо селце, в чужбина или в кварталния парк…



Онлайн играта ще продължи до 10 септември 2024 г., а късметлиите в нея ще могат да спечелят ваучер за книги на стойност 25 лв. На 11 септември, на случаен принцип, чрез жребий, петима от участниците в играта ще получат възможност да си изберат нова книга, която може би ще ги вдъхнови за следващо приключение, споделят от библиотеката.

За да се включи в онлайн играта, всеки участник трябва да изпълни условията, посочени във фейсбук страницата на библиотеката, публикувайки снимка в коментар от свое име. Играта е без ограничения във възрастта на участниците, един участник може да спечели само една награда, не се допуска участие от фалшиви профили, уточняват още от екипа на библиотеката.

Организаторите си запазват правото да премахват всякакво съдържание, генерирано от участниците, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с играта, както и да дисквалифицират без предупреждение и уведомление участници, които нарушават общите условия по какъвто и да било начин.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на 11 септември 2024 г. в коментар под поста на Играта и ще бъдат изпратени лични съобщения до всеки победител на профила, от който се е включил.