Инициатива на фондация “Щастъчета” ни прави по-добри

Община Добрич е партньор на иницативата

Инициатива на фондация “Щастъчета” ни прави по-добри

По-наблюдателните жители на Добрич може би вече са забелязали, че в различни точки на града са поставени 15 бр. камъчета с призиви за правене на добрини.



Това не е случайност, а е инициатива на фондация “Щастъчета”, която работи в обществена полза. Целта на кампанията е да стимулира сплотеността между жителите на населените места, в които са разпръснати камъчетата, и да провокира правенето на добри дела и положително отношение на хората един към друг

Камъчетата са ръчно изработени, 100% рециклирани и рециклируеми и съдържат позитивни послания като:

„Поговори си с възрастен човек“;

„Подари прочетена книга“;

„Подари цвете“ и др.

Важно е да се отбележи, че след прочитане на изписаното послание, трябва да оставите камъчето на същото място или на друго, за да го намери някой друг и така доброто да се предава от човек на човек

При сканиране на QR- кода на задната страна на камъчетата ще бъдете препратени към страница с линкове към всички социални мрежи на фондацията. „Щастъчета“ организират и игра в социалните мрежи, която ще продължи до 13.08.2024 г.

Подарете усмивка на себе си и още днес направете нещо добро за някого, когото не познавате, призовават организаторите на инициативата.  

Ако успеете да откриете своето „Щастъче“, може да оставите снимка в коментар с посланието, което сте намерили  на @Щастъчета Фондация.