Ремонтът на стадион „Спортист” в град Генерал Тошево продължава

Започнаха ремонтни дейности от втори и трети етап по сградата на стадион „Спортист“ в град Генерал Тошево. Тези два етапа включват интериорни рехабилитации вътре в сградата на стадиона и ремонт на част от откритите трибуни

Ремонтът на стадион „Спортист” в град Генерал Тошево продължава

Цялостните ремонтно-възстановителни работи по съоръжението започнаха през 2022 г., когато беше ремонтирана външната част на сградата, козирката на съоръжението и централната трибуна.



Сега ремонтът обхваща съблекалните, спортно-възстановителния център и помощните помещения на първия и втория етаж. Ще бъде подменена цялата ел. и ВиК инсталация в сградата. В четирите съблекални, бани, тоалетни, мокри и помощни помещения ще бъдат положени фаянсови плочки, облицовки и настилки. Стените и таваните ще бъдат освежени, а всички врати ще бъдат подменени с нови от алуминиев профил. В отделните зали на втория етаж ще бъде сменен ламината и освежени стените и таваните на помещенията. 

Паралелно с извършването на всички планирани ремонтни работи по интериора на сградата, ще текат и такива по възстановяването на част от откритите трибуни на стадиона. Ще бъдат монтирани нови метални конструкции и седалки от обработен дървен материал.