Отново задържани шофьори, които карат след употреба на наркотици

В Добрич е задържан и мъж с канабис

Отново задържани шофьори, които карат след употреба на наркотици

На 21 август, около 22:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 38-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. В хода на проверката, пътникът в автомобила, мъж на 42-години,  предава суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество канабис. Двамата мъже са задържан за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.



На 21 август, около 15:00 часа в град Шабла е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 49-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за наличието на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 август, около 20:30 часа в град Добрич е извършена проверка на 40-годиен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса, реагираща на канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.